Unga vuxna 2022

Välkommen in för att smaka på finkaffe och god gemenskap i vårt tält bredvid mattorget. I år har vi med oss vår egen barista för att ge dig en god upplevelse. Är du ung vuxen är den här platsen den bästa. Här får du träffa människor som älskar Jesus, inspiration och utmaning. Välkommen att köpa dig en finkaffe, sitta ner en stund eller spela sällskapsspel.

Se programmet för unga vuxna i Torp-häftet, s.26-27Öppnas i nytt fönster.

Kvällens höjdpunkt hittar du i vårt tält mellan kvälls- & nattmötet, då bjuds det sköna program. I år fylls vår scen av livemusik av Treeroots och Akosia. Vi har också en ”Fråga teologen”, ett Musikquiz och ett Missionsbingo (vad är det? ja, det får vi se… men mission och bingo, typ.) Dessutom, ingen sommar utan Allsång. Albin tar över scenen och leder oss i en oförglömlig kväll. Alla älskar att vråla Carola! Vi kan lova att det blir sång, skratt, stämning och värme på denna scen. Så ta med dina vänner och kom!

Livemusik

Treeroots

Treeroots är ett band som spelar musik av sångaren och låtskrivaren Karolina Cederqvist. De bjuder på jordnära låtar med himmelsk touch, i gitarrbaserad singer songwriterstil. Texterna är sprungna ur ett liv i tro och en längtan att leva nära. Musikerna har sina rötter i Immanuelskyrkan, Örebro.

Akosia

Örebrobandet Akosia har spelat tillsammans i 15 år. Musiken och uttrycket i låtarna har genom åren rört sig i takt med livet självt, men med en grund i reggaemusiken. Emma och Martin Ahlbäck skriver musiken och omger sig med fantastiska musiker. Akosia går hem både hos dig som gillar underfundiga texter och medryckande melodier.

Evangeliska Frikyrkan

Åstadalsvägen 2A, 702 21 Örebro
Box 1624, 701 16 Örebro
019 - 16 76 00
info@efk.se

Plusgiro: 900403-7
Bankgiro: 900-4037

EFK
Barnhjälpen
Ge för livet
StepOut
Torpkonferensen