Barnens Torp

Vi vill att alla barn ska trivas på Torpkonferensen! Därför finns det också massor av härliga, spännande samlingar och aktiviteter hela veckan. Här får vi tillsammans dyka in i Bibelns berättelser och känna att vi är många som tror på Jesus och vill vara kompisar med honom. Självklart så kommer även vår maskot Rävy till Torp! I Parktältet kommer det hända massa skoj under veckan se skylt utanför tältet vad som händer varje dag. Välkomna!

Se schemat för Barnens Torp i Torp-häftet, s.16-21Öppnas i nytt fönster.

Småbarnssång 0-3 år

Varje förmiddag sjunger vi barnsånger, rör oss till musik och spelar på rytminstrument. Här träffas vi föräldrar med våra barn och gör det till en härlig upplevelse för konferensens minsta deltagare. Vi möts på Stallets övervåning och där finns även möjlighet att köpa/värma barnmat.
Ansvariga: Frida Öberg & Elin Fhager

Kalas 4-8 år

Tisdag-torsdag eftermiddag, lördag förmiddag

Vi hälsar på hos Professor Jim som alltid pratar på rim och vi får besöka olika platser i Bibeln och träffa personer där. Häng med i sånger, drama och allt annat skoj.
Ansvariga: Maria Furusand, Josefin Jacobsson, Linda Sjöberg & Helena
Hultman med team

Tisdag-torsdag förmiddag

Följ med oss till Egypten, till ökenvandring och spännande äventyr. Tillsammans berättar vi oss framåti Bibelns berättelser med teater, sång och bus.
Ansvariga: Lisa Eidebrant, Mikael Wahl, Ia Danielsson med team

Fredag förmiddag

Tillsammans med Heliga Agentbyrån så får vi lära oss mer om vad mission är på Kalas-Missionsmöte.
Ansvariga: Cornelia Newman & Ia Danielsson med team

Schvung 9-11 år

Under förmiddagarna bjuder vi in till fartfyllda samlingar med mycket sång och musik. Det dyker upp figurer av alla möjliga slag, vi kommer att tävla och det blir uppträdanden från barnen i publiken. Herr Hibiskus tar oss med på spännande bibelberättelser och vi kommer att tala om Gud och livet. Dessutom ber vi förstås. Häng med på Schvung!
Ansvariga: Urban Hussmo & Jörgen Lithell

Schvung Action 9-11 år

Häng med på Schvung action! Fartfyllda lekar och aktiviteter! Det är bara att komma till samlingsplatsen när det börjar.
Ansvariga: Sebastian Furusand & Mattias Bokenblom med flera

Diggit 11-13 år

Känner du dig för gammal för barnmöten men för ung för Tonårsmötena? Välkommen till Diggit! Vi gör i år en nystart med ett lite nytt upplägg! Diggit kommer att innehålla bibelsnack, lekar, diskussioner, bön och samtal.

Fullt Ös

I år ges mötestillfälle för dig som vill ha fullt ös i långsamt tempo! Med hjälp av TAKK och kognitivt stöd upptäcker vi Bibeln och lär känna Jesus. Med våra sinnen upplever vi sång, musicerande, bön och lekar mm tillsammans. Allt sker utifrån var och ens unika förutsättning. Ta med en förälder som delar den härliga gemenskapen! Gott om utrymme för eventuella rullstolar.
Ansvariga: Josefine & Jill Andersson, Carina Fredriksson

Ett hjärta som förändrar världen

- Musikalen Psaltis

Psaltis inbjuder sina Pockets Harmoni, Melodi, Symfoni alla barnen till ett knytkalas i lovsångsverkstaden. Med hjälp av sin nya uppfinning ”psaltoskåpet” undervisar han hur vi kan vara med och göra skillnad i vår värld. Att livet med Jesus leder oss till ett liv där vi bryr oss om varandra! Musikalen ”Ett hjärta som förändrar världen” är den fjärde översatta amerikanska barnmusikalen där Psaltis karaktären hjälper oss till ett liv i lovsång! Psaltis spelas denna gång av skådespelaren och ungdomsledaren Lukas Holgersson och musikalensamblen är barn och ungdomar från Brunnsparkskyrkan i Tranås.
Producent: Marina Andersson, barn- och familjepastor

Heliga Agentbyrån 4-12 år

Agentbyråns öppettider är 12:00-13:00 och 15:00-16:00. För alla barn 4-12 år.

Välkommen som agent i Heliga Agentbyrån! Tillsammans löser vi uppdrag som vi fått av
Gud, det stora uppdraget är såklart missionsuppdraget! Heliga Agentbyrån träffar vi på Kalas men du kan även möta Heliga Agentbyrån varje dag i EFK-världentältet och utföra dagens uppdrag för att få ett litet pris.

Voices - en pop-up kör! 7-13 år

Onsdag, torsdag och lördag kl. 14:00 i Parktältet och
l
ördagens kvällsmöte i Ladan kl 19.00

Kom och sjung i pop-up kören Voices med Karolina och vänner från IMK One Piece. Vi samlas vid tre tillfällen och lär oss några sånger som vi sen kommer att framföra på lördagens kvällsmöte.

Rör dig med Rävy

Rävy är vår maskot på Barnens Torp som hittar på alla möjliga saker på under veckan. Till exempel kan du komma och dansa och rör dig med Rävy i lekparken.

Berika - för barnledare och föräldrar

Tisdag-torsdag kl. 15:00 i Parktältet

Väkommen på tre miniseminarier under rubriken "Berika“. Berika är samlingar för dig som är barnledare och/ eller förälder och vi hoppas att det ska få berika dig!

FamiljeKRIK

Torsdag-lördag på Arenan
Häng med på roliga lekar och pulshöjande aktiviteter!
Torsdag: Family.Fit
Fredag: Mästarnas Mästare och Bäst i Test
Lördag: Blandade lekar