Skicka material till webbplatsen

Detta är en webbplats för hela församlings- och missionsrörelsen EFK. Vill du bidra med något är du varmt välkommen att skicka det till webbansvarig! Läs mer om vilka typer av innehåll som finns.

Lista på olika typer av innehåll

Berättelse

På webbplatsen finns berättelser som beskriver vad Gud gör och hur vi människor påverkas av EFKs verksamhet. Finns ett vittnesbörd om något som lärt känna Jesus i din församling? Vad berättar eleverna på allmän linje om hur studierna har påverkat dem? Skicka gärna in en personlig berättelse med en bra bild på personen.

Kalender

På webbsidan finns en kalender. Har din församling en ungdomshelg för ungdomar i er region? Har folkhögskolan du jobbar på en avslutningskonsert? Skicka gärna datum, tid, plats, eventuell kostnad, övrig information och bild.

Lediga tjänster

På webbplatsen finns annonser med lediga tjänster. Söker ni en ny pastor? Vill en partnerorganisation i landet du jobbar ha volontärer? Lämna annons på denna sida!

Nyheter

På webbplatsen finns nyheter. Har din hubb gjort en undersökning ni vill dela med er av till rörelsen? Startar systerkyrkan i landet du är missionär en ny pastorsutbildning? Skicka gärna en nyhetstext samt bild.

Övrigt

Du får gärna skicka annat innehåll eller komma förslag!

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Skicka mig gärna ditt bidrag till webbplatsen!

Marcus Wallin
Kommunikatör

070-183 99 82

Mejla mig!