Stallet

Upp till 500 gäster

Vår mellanstora konferenslokal erbjuder plats för sällskap med upp till 500 gäster. Här kan du boka under hela året. I lokalen kommer det inom kort att finnas ett fint serveringskök.
Priser inkl. moms:
Halvdag 2 800 kr | heldag 5 000 kr | Städning 1 800 kr

Vid bokning av mer än en dag får du 15 % rabatt. EFK-församlingar eller personal får 15 % rabatt.

OBS! Rabatter gäller lokalhyra och inte eventuell städning.

Förstora bilden
Förstora bilden
Förstora bilden

Fullständig beskrivning

Stallet övervåning

Stallet är 40 x 12.5 meter, alltså ca 480 kvm stort. Här finns två nybyggda toaletter (2022) och en av dem är handikappanpassad. I dagsläget finns en cafédisk men inom kort kommer det att utvecklas till ett större serveringskök som är tänkt för att fungera för cateringmat. Det finns tre entréer till lokalen, två via externa trappor och en huvudentré via rampen. Om ni behöver mer än ett enkelt ljudsystem som går att hyra via oss, rekommenderar vi att ni hyr teknik från vår leverantör Xpecta Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som kan lokalerna och som kan hjälpa att skräddarsy efter era behov. De erbjuder exempelvis ljusrigg och ljudsystem för konserter, dj-utrustning etc.

Standardmöblemang för denna lokal är 200 tygstolar och 25 vita plastbord bord. Whiteboardtavla på hjul.

OBS! Det finns 150 uppsättningar av: assietter, mattallrik, bestick, glas på fot och vanligt glas och kaffekopp. Som går att hyra mot en kostnad på 1500 kr. (Kostnaden täcker även tillgång till diskrummet i Mejeriets kök, fram tills diskrummet på Stallet är färdigställt) Stor kaffebryggare och 4 micros.