Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Kristinakyrkan i Lindesberg
Tjänstegrad: 50-75%

Titel: barn- och ungdomsledare
Område/ort: Lindesberg

Kristinakyrkan i Lindesberg söker barn- och ugndomsledare 50-75%

Om oss

Välkommen till Kristinakyrkan! Vi är en församling i Lindesberg utanför Örebro med 200 medlemmar och är en del av EFK och Equmeniakyrkan. Församlingens medlemmar är spridda i alla åldrar och församlingen har en stark internationell prägel. I Kristinakyrkan finns barn, ungdomar och familjer från många kulturer. Vi kommer från Sverige, Myamnar, Thailand, Kenya, Afghanistan, Iran, Etiopien m.fl.

Vår riktning och längtan de senaste åren är att vara en god miljö för barnfamiljer, ungdomar och nya människor. Bland annat vill vi prioritera gemenskap och tillbedjan.

Om tjänsten

Vårt barn och ungdomsarbete består av ”Tonår” på fredagar, söndagsskola, gruppen ”Mat&Prat” för unga vuxna, konfa vartannat år och idrott på söndagskvällarna. Vilka grupper som du kommer att ha ansvar för har vi en dialog kring utifrån vem du är, vad du kan och vill. Tonår och söndagsskolan ser vi att det är naturligt att du är mycket aktiv i. Vår ungdomsgrupp växer och träffas varje fredagskväll. Här finns en längtan efter lovsång, tillbedjan och fördjupning i tron. Vi gör även aktiviteter och har roligt tillsammans. Söndagsskolan är en blandad grupp där en majoritet är yngre barn.

Vår nuvarande barn- och ungdomsledare planerar att sluta efter fyra år och plugga till pastor. Hon kommer att finnas kvar i församlingen. Därför söker vi nu en barn- och ungdomsledare.

Om dig

Vi tror att du är en person som gärna tar kontakt med nya människor, trivs i en mångkulturell miljö, värdesätter bön och lovsång och vill leva församling tillsammans med alla åldrar. Du har erfarenhet av barn- och ungdomsarbete i församling, och vi ser gärna att du har studerat (eller kanske studerar) vid en bibelskola. Personlig lämplighet är av stor vikt.

Vi söker dig som tillsammans med församlingen, ledare och pastor vill bygga Guds rike bland barn och ungdomar i Lindesberg. Tjänsten utformas tillsammans med dig.

Kontakt

Läs mer om Kristinakyrkan på kristinakyrkan.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Om du vill lära känna oss mer, läs tidningen Inblick som finns på hemsidan. Vi vill gärna ha kontakt med dig så snart som möjligt, ansökningar prövas löpande. Tillträde sker efter sommaren. Har du frågor kan du kontakta Pastor David Fiske för ett förutsättningslöst samtal.

Kontaktperson:
Pastor David Fiske
070-597 12 66
e-post

Mejladresser ligger numer dolda bakom text. Exempelvis "mejla mig". Klicka på texten så öppnas ditt mejlprogram, alternativt högerklicka på texten, välj "kopiera e-postadress" och klistra in den i fältet "mottagare" i ditt mejlprogram.