Tid: lördag 16 oktober 2021 kl. 8.30-17.30
Plats: Ryttargårdskyrkan i Linköping, Korskyrkan i Umeå, Östermalmskyrkan i Kristianstad och Hagakyrkan i Habo.
Pris: 150kr/person och 100kr/person för studenter och unga upp till 25 år.

Missionskonferensen SÄND 2021

"Som Fadern har sänt mig sänder jag er"

Var med på en dag som vill utmana och engagera kring mission både genom undervisning och
samtal där dina tankar får forma Evangeliska Frikyrkans fortsatta mission och sändning. Vi arrangerar konferensen på fyra platser i Sverige samtidigt!

Här kan du delta på Missionskonferensen SÄND 2021:
  • Ryttargårdskyrkan Linköping
  • Korskyrkan Umeå
  • Östermalmskyrkan Kristianstad
  • Hagakyrkan Habo

Missa inte att hälsningarna från dessa kyrkor inför Missionskonferensen! Klicka på knapparna ovan för att höra respektive hälsning.

Dagen är planerad efter både ett lokalt och gemensamt program för alla fyra platser. Programmet kan du se nedan och du kan även ladda ner som en pdf. Nedan kan du också läsa mer om konferensens internationella gäster: Megumi Takahashi (Japan), Hélder Favarin (Italien/Brasilien) och Alia Abboud (Libanon).


Filer tillgängliga för nedladdning
Ikon som illustrerar filtyp Filnamn Filstorlek Datum fil laddades upp
SÄND Program.pdf Pdf, 10 MB. 10 MB 2021-09-20 11.21

 

Möt våra internationella gäster!

Megumi Takahashi

Utsänd av Japan Antioch Mission spenderade Megumi 17 år som missionär i Borneo, Indonesien, där hon bland annat tjänade vid ett Seminary och bland ungdomar i en stam i ett isolerat område. Senaste åren har hon arbetat vid Kansai Bible Institute i Japan. Hon njuter av att odla växter, äta etnisk mat och älskar hundar.

Hélder Favarin

Hélder är missionär och medgrundande pastor i C29 i Granada, Spanein. Han är en internationell talare som behärskar både spanska, portugisiska och engelska. Hélder är välstuderad i teologi, och är involverad i flera nätverk för missionärer och evangelister runt om i världen. Senare i år släpps hans bok "Preaching to both Christians and Non-christians from the same sermon".

Alia Abboud

Alia ingår i ledarskapet för organisationen LSESD i Libanon. Hon kommer att tala om hur vi ständigt lär oss nya saker! Ibland använder Gud kriser för att hjälpa oss att förstå Guds ord ännu mer (Luk 24:45). Det är den erfarenheten som Alia och hennes team bär med sig efter det senaste decenniet i Libanon, att de många kriserna har utmanat deras förståelse av Guds mission och kyrkans roll i samhället.

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Rune Jonsson

Rune Jonsson
Insamlingsadministratör 50% och projektledare för event 50%

070-291 07 93

rune.jonsson@efk.se