Unga

Torpturné 2021 unga bredbild

Vanliga år intar vi ett eget område på Torp och har Tonårskonferens! I år blir det annorlunda, i år åker vi med på turnén! Från norr till söder, öst till väst kommer Torp kunna sprida sin husvagnsdoft, sitt hamburgeos och framförallt sitt fokus på Gud. I år kommer nämligen du och din församling kunna göra ett eget Torp. En kväll, en helg eller kanske en hel vecka full av gudstjänster, lovsång, events, tävlingar och det som passar just ditt sammanhang.

Tanken med årets Torp är alltså att den lokala församlingen gör sin egen satsning, därför kommer Torp se väldigt olika ut beroende på vart du befinner dig. Det är ni som pastorer, ungdomsledare och ideella ledare som står för vad Torp ska innebära hos er. Kanske blir det en vecka full av evangelisation och pannkakor eller så kanske det blir en 5 timmar lång lovsångsgudstjänst?

I Tonårskonferensens Google Drive-mapp hittar du allt material som behövs för att genomföra Toprurnén där du är.
Vi samlar filmer, instruktioner, idéer och aktiviteter på ett och samma ställe!

Från Tonårskonferensens sida vill vi finnas som ett stöd för er ledare. Vi vill backa upp er och stötta er på de sätt ni kan behöva. Hör gärna av er till oss om det är något ni funderar över. och vi är = Bernhard Svanström och Elin Gren. Hemsidan kommer att uppdateras kontinuerligt med bra tips att tänka på, ideér på vad man kan göra lokalt samt allmän info som är bra för er att veta om. Det kommer även komma upp info om eventuella gemensamma satsningar (t.ex. en tävling mellan regionerna).

Vi vill verkligen hjälpa dig och dina ledare att brainstorma och fundera kring TORP 2021! Det finns också möjligheter att hjälpa till mer konkret på din plats. Skulle ni önska något som t.ex. ett inspelat seminarium med samtalsfrågor, att ett team med förebedjare kommer, en predikant, konfetti, hoppborg? Hör av er till oss. Vi kan inte lova något, men vi är öppna för att diskutera alla idéer och ge er den bästa möjliga hjälpen! Vi vill verkligen vara med och backa upp er.

Vi har samlat anteckningar från tidigare brainstormingmöten med fokus på tonåringar. Anteckningar från dessa möten finns under anteckningar.

Guds rika välsignelse!