Unga

Torpturné 2021 unga bredbild

Vanliga år intar vi ett eget område på Torp och har Tonårskonferens! I år blir det annorlunda, i år åker vi med på turnén! Från norr till söder, öst till väst kommer Torp kunna sprida sin husvagnsdoft, sitt hamburgeos och framförallt sitt fokus på Gud. I år kommer nämligen du och din församling kunna göra ett eget Torp. En kväll, en helg eller kanske en hel vecka full av gudstjänster, lovsång, events, tävlingar och det som passar just ditt sammanhang. I år är det du och din församling som sätter gränserna.

Tanken med årets Torp är att den lokala församlingen gör sin egen satsning, därför kommer Torp se väldigt olika ut beroende på vart du befinner dig. På turnékartan finns 10 städer som är värdförsamlingar för turnén, dessa städer kan vara samlingsplatser för hela regionen eller så gör varje församling i regionen sin egen satsning. Det är ni som pastorer, ungdomsledare och ideella ledare som står för vad Torp ska innebära hos er. Kanske blir det en vecka full av evangelisation och pannkakor eller så kanske det blir en 5 timmar lång lovsångsgudstjänst?

Från Tonårskonferensens sida vill vi finnas som ett stöd för er ledare. Det är ni som gör TORP 2021 och vi vill backa upp er och stötta er på de sätt ni kan behöva. På denna hemsida kommer det att finnas kontaktuppgifter till ansvariga för Tonårs-delen av turnén, Bernhard Svanström och Elin Gren. Hemsidan kommer att uppdateras kontinuerligt med bra tips att tänka på, ideér på vad man kan göra lokalt samt allmän info som är bra för er att veta om. Det kommer även komma upp info om eventuella gemensamma satsningar (t.ex. en tävling mellan regionerna).

Vi vill verkligen hjälpa dig och dina ledare att brainstorma och fundera kring TORP 2021! Det finns också möjligheter att hjälpa till mer konkret på din plats. Skulle ni önska något som t.ex. ett inspelat seminarium med samtalsfrågor, att ett team med förebedjare kommer, en predikant, konfetti, hoppborg? Hör av er till oss. Vi kan inte lova något, men vi är öppna för att diskutera alla idéer och ge er den bästa möjliga hjälpen! Vi vill verkligen vara med och backa upp er.

En grej som vi redan nu kan presentera är att Reach- pannkakskyrkan kommer att vara med på årets Torpturné! Här finns en hälsning från Simon Stenqvist!

Den 10 februari hölls två brainstormingmöten kring årets Torpturné med fokus på tonåringar med alla anställda och ideella ledare som ville. Anteckningar från detta möte finns under anteckningar. (smart va?)

Guds rika välsignelse!

Mer info och idébank kommer inom kort.