Vill ni ha besök?

Torp 2021 event besök

Vill ni ha besök och hjälp med en aktivitet i samband med Torpturnén? Här finner ni eventuella partners för att skapa något på plats hos just er församling!

Lokalt seminarium om barns rättigheter

Vad vore Torpveckan utan seminarier? Och vad sägs om att få samtala lokalt om hur man bäst kan stödja barn som lever i utsatthet i andra länder? Barnhemsdialogen är en satsning som EFK står bakom tillsammans med Erikshjälpen och Svenska Alliansmissionen.

Vi kommer gärna på besök för ett samtal där vi utgår från era egna frågeställningar, med fokus på barns rättigheter och hur man kan tänka kring barnhem. Kanske är det specifikt ert lokala missionsråd som önskar ett besök, eller en ungdomsgrupp eller daglediggrupp? Seminariet är helt kostnadsfritt och vi kan delta antingen på plats lokalt eller digitalt, utifrån hur situationen ser ut i maj.

Kontakt: stefan.ostman@efk.se

KRIK finns som resurs!

Vad sägs om ett härligt KRIK-pass med aktiviteter och andakt, på plats eller digitalt? Eller ett seminarium om tro och idrott / idrottsevangelisation / att vara kristen i laget eller på gymmet? Hör gärna av er till KRIK, Kristen Idrottskontakt, om ni vill ha besök av ett KRIK-team under Torp-turnén!

Kontakt: emmy.leander@krik.se

 


Pannkanskyrkan Reach

Pannkakor och evangelisation med REACH

Vill ni som församling ha inspiration och hjälp med att anordna något utåtriktat i er stad i samband med Torpturnen? Isåfall kan ni höra av er till REACH! Reach kallades tidigare Pannkakskyrkans Riksorganisation och har 15 års erfarenhet av Gatuevangelisation i ungdomsvärlden. Oavsett om ni vill prova pannkakskyrka, kaffe på stan eller engångstatueringar kan REACH stötta upp och komma med ett team till er ungdomsgrupp.

Kontakt: simon@reachsverige.se
reachsverige.se Länk till annan webbplats.