Barn

Bjud upp till kalas och dela hopp!

Efter en lång och många gånger tuff tid av restriktioner, utmaningar och ovisshet, vill vi i samband med årets Torpturné höja glädjenivån runt om i landet! Vi vill vända oss till alla barn och familjer som finns lokalt i vår närhet och visa på hopp och glädje! Överallt där vi finns som lokala församlingar kan vi alla ta olika initiativ – stora eller små, digitala eller fysiska. Låt detta verkligen bli tillfällen som vänder sig till samhället omkring er!

Ett budskap värt att sprida: Det finns hopp!

Vi som lokala församlingar får vara de som säger, ge inte upp - det finns hopp! Det finns hopp för så mycket: oss som enskilda människor, familjer, relationer, vårt samhälle, världen, framtiden…

Jesus vill ge oss alla hopp! Han själv är hoppet! Detta är något som kristna i alla tider har tagit till sig, levt på och litat på.

Gör ett kalas och sprid hopp och glädje!

Kalas klingar glädje, eller hur? Ett riktigt bra och roligt kalas vill ju ingen missa! Tänk om vi tillsammans runt om i Sverige kan bjuda på och bjuda in barn och familjer till kalas. De allra flesta av oss får säkert upp massor av bilder och idéer på vad som hör ihop med kalas: ballonger, tårta, glass, roliga lekar, överraskningar…

Beroende på vad som är möjligt och tillåtet att göra kan kalasen vara små, stora, utomhus, inomhus, i det egna hemmet, digitala, ske på en fast plats eller kanske som en tipsrunda eller ett bilrally! Vad din församling vill göra och hur det ska gå till är upp till varje församling att utforma.

Är ni fler EFK-församlingar i din stad eller region, så kontakta gärna varandra för att hjälpa varandra vidare i planering, förslag och idéer!