Tonårskonferensen 2022

Efter en märklig tid är vi nu tillbaka.Vi är så otroligt glada över att få välkomna er till ÅRETS TONÅRSKONFERENS! Senast vi sågs på TORP expanderade Tonårskonferensen (TK) mycket, och detta har vi tänkt fortsätta med. Vi har behållit mycket men också slagit på stort med flera nya programpunkter inför årets bästa vecka!

Se schemat för tonårskonferensen i Torp-häftet, s.20-24Öppnas i nytt fönster.

På vårt eget festivalområde Nasaret kan du spela spel, träffa nya vänner, få förbön, käka pannkakor, hänga och mycket mer!

Här hämtar du också ditt konferensband som i år ger dig fritt inträde på ALLA seminarier på TORP! Bandet är för dig som är 13-19 år. Kom till incheckningen kl 10-13 mån-ons eller hämta ditt band i samband med aktiviteter i tältet under veckan. Programmet är fullspäckat med förväntansfulla talare, lovsång, konserter, luncher, lekar, häng, workshops, sport och så mycket mer. Denna vecka möter vi Gud tillsammans på så många olika sätt. Varmt, varmt välkommen att vara med!

För att du verkligen ska ha koll på vad som händer varje dag, följ @tonarskonferensen på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.! Där hittar du också mer info om våra talare, teman och mycket annat!

Evangeliska Frikyrkan

Åstadalsvägen 2A, 702 21 Örebro
Box 1624, 701 16 Örebro
019 - 16 76 00
info@efk.se

Plusgiro: 900403-7
Bankgiro: 900-4037

EFK
Barnhjälpen
Ge för livet
StepOut
Torpkonferensen