Konserter

Sex konserter och en föreställning med musik och berättelser bjuder årets Torpkonferens på. Pris för biljetter kan du se nedan. (Biljettpriset justerat.

Biljettpriser och Konsert- och seminariepass

På Torpkonferensen finns det några programpunkter som kostar. Antingen kan man köpa lösbiljetter till konserter och seminarier eller så kan man köpa ett Konsert- och seminariepass som ger fritt inträde till alla dessa programpunkter. Konsert- och seminariepasset är inte personligt och kan köpas i Bildas seminariedisk eller Torpreceptionen. OBS! Lösbiljetter säljs enbart hos Bildas seminariedisk på nedevåningen i Stallet.

Priset för passet är:
Mån-sön 450 kr
Ons-Sön 400 kr
Tor-Sön 350 kr
Fre-Sön 300 kr

Konserter

Isak Spjuth

Steph Macleod

Onsdag 22:00 Ladan

Låt oss få presentera Steph Macleod! Hans livsresa har gått från hemlöshet och missbruk till ett möte med Jesus som förändrade allt. Idag är han singer-songwriter och reser runt i världen för att dela sin livsberättelse om helande och hopp.

Biljettpris 100 kr.

Sebastian Stakset

Per-Erik Hallin och Bengt Johansson

Torsdag 22:00 Ladan

Vilken duo! Legenderna Per-Erik Hallin och Bengt Johansson möts och bjuder på en varm och avskalad konsert där de öser ur varandras stora repertoarer. Ett piano, en gitarr och två unika röster.

Biljettpris 100 kr.

Isak Spjuth

"A sacred tribute"

Fredag 16:00 Ladan

Vi har glädjen att inbjuda till konserten ”A sacred tribute” där Tine Röjås och Nils-Peter Vaggelyr framför sånger ur Alice Babs sakrala repertoar. Sångerna varvas med berättelser om Alice Babs och om bakgrunden till sångerna, där flera av dem är skrivna av Duke Ellington direkt för Alice.

Biljettpris 100 kr.

Sebastian Stakset

Samuel Ljungblahd

Fredag 22:00 Ladan

Samuel Ljungblahd kommer till Torp! Soul och gospelkungen kommer får hela ladan att lyfta!

Biljettpris 220 kr. Förköp till konserten.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
OBS! Ingår ej i Konsert- och seminariepasset.

Isak Spjuth

My Testimony - en konsert med Terese Fredenwall band

Lördag 22:00 Ladan

Det är med glädje vi presenterar ”My Testimony - en konsert med Terese Fredenwall band.” Terese framför musik och berättelser som berör på djupet.

Biljettpris 100 kr.

Sebastian Stakset

DJ Hallasen

Lördag 24:00 Matsalen GRATIS

Vid midnatt så höjer vi pulsen och ökar volymen. På midsommardagen kl 24:00 blir det konsert med DJ Hallasen i Ladan. En konsert fylld av energi, dans och glädje med mottot: “Don’t let evil conquer you but conquer evil by doing good”.

Gratis inträde.

Isak Spjuth

Föreställningen AVSLÖJAD

Söndag 15:00 Ladan

Årets final på Torp blir något alldeles extra! Profilerna Samuel Ljungblahd och Egil Svartdahl bjuder in till en föreställning med hysteriska historier och smärtfulla ögonblick, starka berättelser blandat med stämningsfulla sånginslag.

Biljettpris 150 kr. Förköp till konserten.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
OBS! Ingår ej i Konsert- och seminariepasset. Däremot får den med pass köpa biljett till rabatterat pris, 50 kr, på plats.