Webbinarier

Tisdag-torsdag under midsommarveckan kommer vi att få ta del av flera intressanta webbinarier. Det är EFKs Sverigeprogram och Internationella program som i samarbete med Studieförbundet Bildalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster bjuder in och spännande samtal utlovas! Webbinarierna sänds på Torpkonferensens youtubekanal.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sverigeprogrammet: tisdag-torsdag kl. 13.00-14.00

Under dessa webbinarier lyfter EFKs Sverigeprogramöppnas i nytt fönster ämnen om hur vi är församling i en tid som denna, utifrån olika aspekter som till exempel gudstjänst, barn och familj och att vara sänd.
Har du tankar eller frågor om innehåll hör gärna av dig till Markus Sandöppnas i nytt fönster, ledare för Sverigeprogrammet.

Internationella programmet: tisdag-torsdag kl. 14.30-15.30

Här får vi möta representanter från EFKs internationella arbeteöppnas i nytt fönster och får ta del av webbinarier om hur covid-19 påverkar missionsarbetet internationellt, vad det innebär att arbeta med barns rättigheter och mycket mera. Har du tankar eller frågor om innehåll hör gärna av dig till Daniel Råsbergöppnas i nytt fönster, missionsideolog inom EFK.