Bön och lovsång

Bön med Torp

Vi vill trots att det inte blev som vi trodde uppmuntra till bön och även ge redskap för att du och din församling ska få växa i ert böneliv. Under veckan kommer vi att ge er praktiska tips och verktyg för att be kreativt tillsammans! Så följ gärna Bönehuset på Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att ta del av livesändningar eller snabba tips!

24/7-bön

Som konferens har vi valt att stå fast vid vårt åtagande att gemensamt hålla stafettpinnen för 24/7-bönlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster under Torpveckan. Vi uppmuntrar er som församling eller som cellgrupp ta några timmar tillsammans.

Digital böneskål

Vi har även en digital böneskål där ni kan lämna böneämnen digitaltlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som du vill att någon eller några i böneteamet ber för.

Följ med på sociala medier

Torpkonferensens facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kommer det att komma mer information från böneteamet om vad som händer under veckan. Följ också gärna Bönehuset på Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att ta del av livesändningar och snabba tips!

Samtala med själavårdare

Själavårdstjänsten på Torp som kallas Örat vill ge dig möjlighet att få samtala med någon om du vill. Här kan du klicka i och boka en tid för själavårdsamtallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster via telefon med en erfaren själavårdare från Örat. Vi har öppet för bokning måndag till torsdag under midsommarveckan. Du bokar en tid senast dagen innan så kontaktar en själavårdare dig!

Hör gärna av dig!

Har du frågor gällande bönen på Torpkonferensen är du välkommen att kontakta Emma Axklo på antingen e-post emma.axklo@gmail.com eller mobilnummer 0768-492325.

Lovsångskväll live

På onsdagskvällen kl 17.00-22.00 livesänder vi lovsång under ledning av ett fantastiskt gäng lokala lovsångsledare. Hoppas att du vill vara med oss där du är! Du hittar livesändningen på Torpkonferensens youtubekanal.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster