Högtidsgåva

Har du någon i din närhet som fyller år eller som ska fira något särskilt? Vi har förslag på present! Ge en gåva till EFKs arbete och skriv ut ditt gåvoblad på direkten.

Du kanske ska ge någon en födelsedagspresent men vet inte vad du ska ge? Ge en gåva till Evangeliska Frikyrkans arbete så får människor i Sverige eller andra länder får glädje av gåvan. Din vän får ett gratulationsblad som du själv skapar här*.

Du kan välja mellan olika motiv och göra en personlig hälsning till den som ska uppvaktas. Du bestämmer själv vilket av de olika ändamål som finns att välja mellan som gåvan ska gå till. Har jubilaren själv önskat att gåvan ska gå till ett visst ändamål så kan du ange den referens du fått så går gåvan dit automatiskt.

Du betalar med ditt bankkort och får möjlighet att skriva ut ditt gåvoblad direkt eller om du hellre vill ladda ner en pdf för att e-posta det till någon.

*OBS! Under november och december fungerar inte möjligeheten att ge via kort eller att skapa gratulationsblad eftersom vi byter datasystem. Däremot går det fortfarande bra att att ge en gåva via swish, bank- eller plusgiro. Ange vem du vill hylla med din gåva så kommer vi att skicka gratulationsbladet direkt till den personen. Har du frågor eller funderingar ring 019-167600 så hjälper vi dig.

I de fall insamlingen till ett enskilt projekt blir större än årets behov kan dessa pengar komma att användas i ett annat liknande projekt inom samma fokusområde.

Så här behandlar EFK dina personuppgifter.öppnas i nytt fönster
EFK innehar 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontrolllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.