Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Hällestad Friförsamling
Tjänstegrad: 100%

Titel: Ungdomsledare
Område/ort: Finspångs kommun, Hällestad

Hällestad Friförsamling söker ungdomsledare 100%

Efter att vår ungdomsledare sedan nästan fem år tagit ett nytt steg i livet är det dags för oss att söka vidare efter en ny ledare för våra ungdomar. Vi i Hällestad Friförsamling (EFK & Equmenia) är en församling på den östgötska landsbygden med ca 250 medlemmar i alla åldrar.

Vi har ett stort barn och ungdomsarbete och samlar ofta över 100 barn och unga per vecka i olika grupper. En viktig händelse varje år är att vi under sportlovsveckan åker på läger till Åre, detta läger finns tydligt i församlingens hjärta och det är något vi bär med oss under hela året på olika sätt. Genom åren har vi fått se många ungdomars liv förvandlade av Jesu kärlek under Åre-veckan!

Vi vill vara en öppen kyrka för vår bygd med Jesus i centrum. Vi vill vara drivna av Guds kärlek och fyllda av Guds Andes förvandlande kraft i mötet med människor. Vi vill som församling stå till förfogande för vad Gud vill göra på den plats vi finns. En kärlek och prioritering när det gäller barn och unga är något som präglar hela församlingen, samtliga anställda och församlingsledningen.Som ungdomsledare hos oss får du komma och vara med i ett redan gott arbete med ett stabilt ideellt ledargäng. Som ungdomsledare önskar vi att du lägger mycket tid på att leva nära ungdomarna och att du utmanar och vägleder dem i efterföljelse och lärjungaskap. Vi ser vidare att du är med och ledarutvecklar, leder ungdomarnas cellgruppsarbete, är med på och leder ungdomssamlingar, finns med i ungdomsrådet och deltar i församlingens gudstjänstliv.Vidare i processen utformas självklart en tydlig arbetsbeskrivning, där vi både vill ta hänsyn till dina personliga gåvor och vad vi som församling önskar av en ungdomsledartjänst. Du kommer att ingå i vårt team av anställda där vi nu har två pastorer, en barnledare och en administratör. Vi ser att du är en naturlig ledare som har lätt att knyta kontakter. Vi ser att du lever nära Jesus och brinner för att fler ska få upptäcka livet tillsammans med Honom. Vi ser att du är trygg i din identitet som Guds älskade barn. Du behöver även B-körkort.Det finns en ledig lägenhet i kyrkan som är möjlig att hyra för dig som ungdomsledare. 1-årig bibelskola eller liknande är meriterande. Har du frågor eller funderingar, hör av dig till:
Pastor och Föreståndare Olivia Liebgott, 070 3540789
Ordförande Ungdomsrådet Rickard Blomgren, 073 622 94 30
Är du vår nya ungdomsledare? Skicka in din ansökan redan idag till; olivia.hallestadfriforsamling@gmail.comRekrytering sker löpande, med tillträde senast hösten 2021.