Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Centrumkyrkan i Finspång
Tjänstegrad: Deltid

Titel: Caféansvarig
Område/ort: Finspång

Centrumkyrkan i Finspång söker Caféansvarig för ny verksamhet

Centrumkyrkan startar Caféverksamhet i centrum av Finspång och vi söker dig som vill finnas med i uppstarten av en ny verksamhet som syftar till att både bidra med en mötesplats för finspångsbor, kultur och såklart gott fika! Du är en strukturerad person som gärna har erfarenhet inom branschen, hygienutbildning är även meriterande. Verksamheten tar plats precis bredvid vårdcentrum och är del av ett aktivt centrum där många människor passerar dagligen.

Församlingen Centrumkyrkan driver verksamheten och vi önskar att du delar våra värderingar och vår längtan att möta varje person som kommer in i caféet med respekt och glädje! Församlingen kommer även att ordna olika sorters event i cafélokalen vilken kan innebära behov av att hålla caféet öppet vissa kvällar.

Tjänsten omfattar beställning av varor, arbete i caféet samt att leda volontärer. Arbetstiderna är huvudsakligen dagtid, men något kvällspass kan förekomma. Tillträde under tidig höst, intervjuer sker löpande. Anställningen kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut den 30:e maj 2021. Om du har frågor kontakta: Malin Creutz malincreutz@bredband2.com 070 238 09 89.

Maila din ansökan till oss senast den 30:e maj till: info@centrumkyrkanfinspang.se