Typ av tjänst: Närstående organisation
Arbetsgivare: Kungsporten hemtjänst
Tjänstegrad: 100%

Titel: Verksamhetschef
Område/ort: Huskvarna

Kungsporten hemtjänst söker verksamhetschef

Kungsporten Hemtjänst Bolaget är verksamt sedan 2015 och är godkänd hemtjänst utförare av Jönköpings kommun. Vår verksamhetsidé är att bedriva hemtjänst på kristen värdegrund och människosyn, alla människors lika värde. Verksamheten har sedan starten haft en god utveckling. Idag är vi en uppskattad aktör med en omsättning på ca 13 miljoner och med ett 40-tal engagerade medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetschef är du ansvarig för planering, genomförande och utveckling av vår hemtjänstverksamhet. Du ansvarar för medarbetare, vårdtagare, kvalité, arbetsmiljö och ekonomi mm. Arbetet innebär bland annat ekonomisk uppföljning, budget arbete, rekrytering av ny personal, medarbetarsamtal, kontakt med vårdtagare, myndigheter mm. Ledningsteamet består av dig, biträdande verksamhetschef, helgansvariga tillsammans med styrelse.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • delar vår kristna tro och som brinner för att driva hemtjänst på kristen grund.
  • har relevant högskoleexamen, exempelvis sjuksköterska, socionom, social omsorg eller annan jämförbar utbildning.
  • har erfarenhet av att vara ledare. Meriterande är tidigare erfarenhet av chefsuppdrag innehållande arbetsledning, ansvar för verksamhetsutveckling med ekonomi- och personalansvar.
  • drivs av att utveckla vår verksamhet genom att leverera kvalité och att strategiskt arbeta med organisatoriska frågor.

Kungsporten

Kungsporten Hemtjänst ägs av Kungsportskyrkan i Huskvarna. Kungsportskyrkan är en växande församling med 850 medlemmar. Utöver en bred församlingsverksamhet bedriver vi förskola, friskvård, café, konferensverksamhet, företagshotell, hemtjänst och trygghetsboende. Församlingens vision är: ”En församling som växer i kärlek till Gud, varandra och världen.” Vi samarbetar med Evangeliska Frikyrkan. Vid frågor, kontakta: Pia Gell, 036 – 38 97 84 Tillträde: snarast under våren 2021 Ansökan med CV till pia.gell@kungsporten.com Urval sker löpande.

Vid frågor, kontakta: Pia Gell, 036-38 97 84.

Tillträde: snarast under våren 2021.

Ansökan med CV till pia.gell@kungsporten.com.

Urval sker löpande.