Typ av tjänst: Närstående organisation
Arbetsgivare: Ungdomsprojektet i Vara (802437-6819)
Tjänstegrad: 100%

Titel: Kamratstödjare
Område/ort: Vara

Kamratstödjare i Vara

Till Ungdomsprojektet i Vara söker vi Dej som vill arbeta med ungdomar. Vi är en ideell förening som drivs av samtliga kyrkor i Vara kommun och vi anställer unga vuxna som jobbar som kamratstödjare (elevcoacher) på högstadieskolorna i Vara.

Visionen är att vara med och bidra till ett bra och positivt liv för ungdomarna i kommunen och verkar mot droger, mobbing och rasism. Kamratstödjarna är ett stöd för ungdomarna och rör sig på skolområdet, i korridorer, uppehållsrum, matsalar m m. De skapar relationer med ungdomarna genom att lyssna och prata. Kamratstödjarna deltar också i kyrkornas gemensamma ungdomsarbete.

Vi söker dig: som är runt 20 år eller uppåt, som har en personlig kristen tro, som har gått i någon form av bibelskola, som har lätt att få kontakt med ungdomar, som kan jobba självständigt, som kan tänka dig att bo i Vara (projektet håller med lägenhet), som kan undervisa och vägleda ungdomar och leda andakter vid ungdomssamlingar.

Tjänsten tillträds i augusti 2021 och är en visstidsanställning som i första hand gäller läsåret 2021-2022 men som kan förlängas. För anställningen gäller en låg bruttolön, f.n. 9000/månad, men du får därutöver fri bostad och fri skollunch alla skoldagar.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Bengt-Olof Eriksson, 0767 648562.
Din ansökan skickas till: Ungdomsprojektet i Vara, c/o Eriksson, Hovslagaregatan 19, 534 32 Vara.
E-post: bengt-olof.eriksson@telia.com.

Vi vill helst ha Din ansökan senast den 31/5, Ange gärna referenser.