Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Immanuelskyrkan Malmö
Tjänstegrad: 50%

Titel: Barnledare
Område/ort: Malmö

Barnledare 50% Immanuelskyrkan Malmö

Immanuelskyrkan är en församling med ung medelålder och stor del från andra länder. Vår vision är att ”leda människor till Jesus och hjälpa varandra att följa honom i allt”. I det inkluderar vi självklart både barn och ungdomar som vi ser som en viktig del i församlingen.

Ledig tjänst

Barnledare (Tillsvidare omfattning 50%. Tillträde 1 augusti 2021 eller enligt överenskommelse.)

Arbetsuppgifter

Barnledarens huvuduppgift är den övergripande ledningen av Immanuelkyrkans arbete för barnen. Du är en del av församlingens pastorsteam och ansvarar för att samordna, inspirera och utrusta de ideella barnledarna. Vi önskar även att du är drivande i att utveckla arbetet på ett kreativt och nytänkande sätt. I din uppgift ingår även möten med föräldrar, ledare och blivande ledare. Vi har i dagsläget ett par barngrupper däribland en söndagsskola för åldrarna 3-12 år. Söndagsskolan är just nu vår viktigaste verksamhet bland barnen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med undervisning och ledarskap inom söndagsskola eller annan liknande kristen barnverksamhet. Tidigare liknande arbete är meriterande. Som person har du god kommunikativ förmåga och lätt att samarbeta med andra. Du är inspirerande och har en stor kärlek till barnen, deras familjer och Jesus. Vi vill även att du delar Evangeliska Frikyrkans teologiska inriktning.

Upplysning och annsökan

niclas.ljung@immanuel.nu