Elplats-funktionär

Tack för att du hjälper till!

Till att börja med vill vi tacka dig för att du vill göra en insats på årets Torpkonferens. Ditt engagemang är av stort värde för att konferensen ska fungera så bra som möjligt. Förhoppningsvis ska inte dina uppgifter vara allt för betungande, och samtidigt kanske du får möjlighet att stifta ny bekantskap med några andra Torp-besökare. På den här sidan finns info till dig som har bokat en husvagnsplats och därigenom har lovat att arbeta 8 h.

Så här gör du

Bokningen av pass är ännu inte öppen. Tills dess kan du läsa om hur du bokar, vad uppgifterna innebär och hur långt respektive arbetspass är.

  1. Läs om de olika arbetsuppgifterna längre ner på sidan.
  2. Boka pass genom att klicka på den blå knappen. Synlig först när bokningen öppnar.
  3. Skriv upp och anteckna vilka pass och tider du har bokat in dig på!
  4. Kom tillbaka till den här sidan veckan före Torpkonferensen för att se om det finns ny viktig information till dig! Spara gärna sidan som favorit/bokmärke i din webbläsare.

Boka pass

Du som är elplats-funktionär ska boka in totalt 8 timmars arbete.

  • Toalettstädning: motsvarar 2 timmar/pass - du måste boka minst 1 toalettstädningspass
  • Städning: motsvarar 1 timme/pass
  • Mattorget och Café Sion: motsvarar 4 timmar/pass

Här hittar du knappen när bokningen väl har öppnat.

Beskrivning av uppgifterna

Toalettstädning

När du städar toaletter går du och ditt städteam runt på Torpområdet och rengör torr-dass och spolbara toaletter, tvättställ och duschar. Mer utförlig information får du på plats.

Samlingsplats: Campingreceptionen

Magasinet

Sent på natten firar ungdomarna gudstjänst i matsalen. För att hjälpa dem plockar vi på morgonen i ordning stolar, bänkar och bord, samt sopar av gångarna i matsalen. Detta behöver vara klart innan frukostgästerna entrar matsalen kl 08:30 varje morgon. Detta pass motsvarar 1 timme.

Samlingsplats: Stora entrén Matsalen/Magasinet

Mattorget

På Mattorget serveras grillade hamburgare, nachos, och korv m m. Din uppgift består i att, tillsammans med ett antal sommarjobbare, förbereda, tillreda och/eller servera maten (kan variera vad som serveras olika tider på dagen). De olika sysslorna fördelas vid varje pass. Mer utförlig information får du av ansvarig på plats.

Samlingsplats: Mattorget, på baksidan av serveringsdiskarna

Sion

Som volontär på Café Sion kan du få hjälpa till med allt från att göra räkmackor och matiga baguetter, till att hålla snyggt i caféet eller stå i kassan. Ansvarig personal fördelar uppgifterna och ger nödvändiga instruktioner. Mer utförlig information får du av ansvarig på plats.

Samlingsplats: Café Sion

Kontaktuppgifter till ansvarig kommer snart.

Evangeliska Frikyrkan

Åstadalsvägen 2A, 702 21 Örebro
Box 1624, 701 16 Örebro
019 - 16 76 00
info@efk.se

Plusgiro: 900403-7
Bankgiro: 900-4037

EFK
Barnhjälpen
Ge för livet
StepOut
Torpkonferensen