Program för tonåringar

Välkomna till TONÅRSKONFERENSEN! Vi har en fantastisk vecka framför oss full av bibelstudier, nattmöten, café, "grej of the day", konserter och mycket mer.

En vanlig dag på TK ser ut så här:
10:30-12:00 DIGGIT
14:00-15:00 BIBELSTUDIUM
16:00 GREJ OF THE DAY
22:00 NATTMÖTE

Och när vi inte har några happenings är TK:s egna café på Loftet öppet!

Diggit

Ett bibelstudium för dig som känner dig för gammal för barnmöten men lite för ung för Tonårsmöten! Här varvas bibelstudiet med lekar, tävlingar, frågor och samtal! Vi kommer att prata utifrån Torps tema VIDARE, om att vara Guds barn, om att vara älskad och att älska, Guds löften och framtid mm.

Bibelstudium

Dessa bibelstudium kommer att handla om hur tar vi med oss Jesus VIDARE i vardagen. Vi kommer att fokusera på olika vardagsnära ämnen och ställa många frågor, te.x. Behöver jag läsa bibeln? Varför tar inte Jesus bort min ångest? Har Gud något att göra med mina relationer? Andliga gåvor- har jag någon? Sex?!

Vi kommer att varva undervisning med mycket samtal och diskussioner och varje dag finns möjlighet att skicka in frågor!

Grej of the day

En gång om dagen har vi en stor happening utanför Loftet! Här kan du få lära känna nya vänner, skratta, busa och ha en riktigt rolig stund tillsammans med alla andra! Håll koll på sociala medier så du kommer förberedd!

Nattmöte

Dagens höjdpunkt är när vi får samlas och fira gudstjänst tillsammans i matsalen kl 22:00 varje kväll. Vi lovsjunger Gud, lyssnar till predikan och får möjlighet att ta emot förbön. Teman på dessa gudstjänster utgår också från Torps tema VIDARE- Längre, Bredare, Högre, Djupare. Kom och fira med oss!


Loftet

När du inte har något att göra, då är LOFTET alltid svaret! Här finns sköna soffor, sköna människor och skön stämning!
På sociala medier kommer du hitta de exakta öppettiderna!