Livesändning

Vi sänder live från gudstjänster och bibelstudier! Dels har vi livestreaming av ljud och bild här på hemsidan. Men vi sänder också radio över området med egen sändare och via närradiokanaler på flera orter i Sverige.

Torpkonferensen via youtube

Alla gudstjänster livesänds på Torpkonferensens youtubekanal. Klicka här för att komma till livesändningen.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Närradio

Du har väl inte missat att Torpkonferensen sänds över den egna Torpradion på frekvens 97,3 MHz. Vidare så sänder även Radio 94,3 MHz, Örebro Närradio 95,3 MHz samt Radio Sydnärke 89,2 MHz från Torpkonferensen enligt tablå som kommer inom kort.

Kvällssändningarna börjar en halvtimme före mötet där det blir intervjuer, nyheter samt annan information runt dagarna på Torp.

Eftersändning

Radio Skövde, Radio Kinnekulle, Radio Ljungby och Radio Linköping sänder Torpkonferensen i efterhand under sommaren. Se respektive kanals hemsidan

Tidigare år

Du kan se det som livestreamades 2016länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och 2017länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i efterhand.